top of page

Zachtheid en Liefde

Zachtheid en liefde, dat is wat ik opnieuw ervaar als ik deze foto zie. Jij net geboren. Dicht bij mama. Als een raket gekomen op de aarde met een persfase van nog geen 5minuten. Maar toch zachtheid en liefde, Die eerste ontmoeting, die aanraking, jou huid tegen die van mij. Dat is toch goud waard! Ondanks dat de hele keuken vol stond met naasten, heeft toch iedereen onbewust even aangevoeld om afstand te creeen. Want toen jij werd geboren, jou zus je samen met mama aanpakte, papa dichtbij was, oma en je andere zusje langs het bad, de fotograaf en de verloskundige er bij waren, toch werd er ruimte gemaakt. Even op adem gekomen. Want we deden het, jij en ik, samen met de liefde en steun van alle andere. Wauw wat een geboortereis! Een warm welkom en een zachte landing. Dat was jou start op de aarde. Dat wens ik iedere baby!
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page