top of page

DIT IS ROOS

Mijn naam is Roos Zwaans.  Ik geniet van het leven en laat me inspireren door al het moois wat het leven te bieden heeft. Ik voel me gedreven wanneer ik werk aan persoonlijke groei. Ik begin te bruisen zodra ik andere kan ondersteunen om dichter bij hun oerkracht te komen. Ik bied dan ook graag een warme helpende hand en ben oprecht geïnteresseerd in dat wat jou gelukkig maakt.

 

Daarnaast ben ik dan ook enorm gepassioneerd en ondersteun graag

  in momenten van verzachting en vol met liefde.

Momenten om te zakken in jouw vrouwenlijf en te ontspannen.

Uit je hoofd, in je lijf! In verbinding staan met jouw eigen kracht.

roos zwaams.jpg

PASSIE

Ik geloof er in hoe meer vrouwen vanuit hun hart leven, hoe mooier en zachter de wereld wordt. Als het gaat over bewustwording en vrouwelijke energie dan begint het bij mij te bruisen. Het is dan ook mijn passie om vrouwen te begeleiden om op zoek te gaan naar hun vrouwelijke essentie.

 

Op zoek naar je zelf, je oerkracht, jouw vrouwelijke energie. Blindelings vertrouwen op het leven en de liefde. Dat wens ik iedereen! Laat het stormen, speel en wees vrij!

 

HOE HET ONTSTOND

Naast dat het leven en de mens mij enorm kan inspireren heb ik vier fantastische inspirerende geliefde thuis zitten. Mijn man Teun en mijn dochters Maan, Veer & Flo en mijn zoon Vos. De bevallingen van mijn kinderen ervoer ik als oer krachtig en inspirerend. Wauw wat een oerkracht kwam er vrij. Zo werd de oervrouw in mij geboren. Ik transformeerde van meisje naar vrouw. Prachtig om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest zijn. Een bijzondere periode vol met transformatie. Mijn wens is dat iedere vrouw ooit een prachtige ervaring mee mag maken die haar bij haar vrouwelijke essentie brengt.

 

Hier werd het idee geboren. Mijn wens werd groter dan ooit te voren. Er ontstond een vonkje! De zwangere vrouw en het bijzondere proces van de zwangerschap en de bevalling trok mij enorm na de bevalling van mijn eerste dochter. Na scholingen en bakken vol passie ging ik aan de slag om een prachtig product neer te zetten voor de zwangere vrouw en mama.

 

Maar daar bleef het niet bij. De passie bleef maar groeien. werd maar groter en ik voelde me nog meer aangetrokken tot de vrouwelijke energie. Hoe meer ik kon gaan leven vanuit mijn essentie hoe meer ik voelde dat ik deze magische vrouwelijke energie met een sprankeling aan liefde graag door wilde geven en zo bleef het niet alleen bij zwangerschapsyoga maar kwamen er ook reguliere lessen, rituelen en cirkels bij!

Nog meer vrouwelijkheid op een fantastische plek.

 

Ik ben benieuwd wie jij bent. Wie weet tot ziens.

Roos_HR-015.jpg
RoosTeun_WEB-085.jpg

Een greep uit de studies en scholingen

Stresscoach, Zwangerschapscoach, All round hatha yoga docent 500UUR, Baby yoga & massage, Yin Yoga 50HR –

Postnatale yoga, Cursus Yoni Steam, Yoga Nidra, Moonfood,

Sjamanistische basiscursus, Hoedsters workshop,

Thuiskomen in je bekken, Masterclass Ademhaling, Germaanse geneeskunde - de weg van het lichaam, Cycluswijsheid.

 

Daarnaast een verrijking van  prachtige rituelen, ceremonies en retreats.

RoosTeun_HR-078.jpg

"Wees de vrouw die jij wilt zijn en voel je geliefd."

bottom of page