top of page

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie georganiseerd rondom nieuwe of volle maan waarbij wij vrouwen samen komen om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen. Het is een plek om rust en vertrouwen met elkaar te ervaren.

De cirkel is gebouwd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid.

 

Een vrouwencirkel als een instrument voor een vrouw om weer contact te maken met haar eigen natuur en innerlijke vrouwelijke kracht. En als je je innerlijke kracht samenbrengt met die van andere vrouwen dan gebeurt er iets magisch.

 

We gaan alle kanten van jouw vrouw zijn ontdekken door aandacht te schenken aan iedere versie van jou die in jou leeft met verbinding als krachtbron. Door te verbinden met jezelf en elkaar schep je een helende energie, een ruimte waar je veilig kan zijn.

 

Wanneer vrouwen samen komen kan er een magische energie ontstaan. Een veilige, liefdevolle en helende energie vol vrouwenwijsheid. Waar ook ruimte is voor pijn, angst en oude patronen. In verbinding met alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, met moeder aarde, onze vrouwenlijn, de maanfases en de cyclussen van de natuur. 

 

Kom, ervaar en geniet!

Wees vrouw in jouw volledige kracht

vrouwe.jpg

Tijden

Vrijdagavond 19:30-22:00

2 feb 24

5 apr 24

14 jun 24

23 aug 24

18 okt 24

13 dec 24

Kosten

 

prijs per cirkel € 27,50,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier of via de online agenda

bottom of page