top of page

Mama & Baby cirkel

Mama&Baby cirkel voor jou en je kindje!

Voor mama's met hun babytje in het eerste levensjaar.

Een moeder&babycirkel is een zacht en liefdevol samenkomen van moeders met hun kindjes in een cirkel, waarin elke moeder helemaal mag zijn en liefde en steun mag ervaren. Je bent niet alleen als moeder. We ondersteunen elkaar in een warme sfeer. De nieuwe ik staat centraal. Jij bent veranderd. Jouw lichaam is veranderd en je leven is anders ingedeeld.

We dragen tijdens de cirkel samen het moederschap. Samen met de andere moeders en jouw kindje dicht bij je mag je even helemaal landen. We creëren ruimte om tot rust te komen, uit je hoofd terug in je lijf, naar het voelen. Thuis komen, je hart te openen, contact te maken met je moederlijke wijsheid. Leren vertrouwen op je intuïtie en gevoel.

Een rustige bedding waarin iedere moeder zich gezien en gehoord voelt. Een magisch moment, een krachtig samen zijn. In deze veilige setting die we samen creëren mag je delen, jezelf zijn, ervaren, ondersteunen en gesteund worden.

Tijdens de moedercirkel starten we met een rustig binnenkomen, doen we oefeningen voor jou als mama. Maar je doet ook samen oefeningetjes waar je kindje actief in betrokken wordt om zo samen de band nog meer te versterken. Je kindje is dicht bij jouw terwijl jij met de andere mama’s het moederschap mag voelen en ervaren.

We delen en we verbinden. Liefdevol verbinding maken met de nieuwe jij. Samen liefdevol verbinden met je kindje. Een momentje van rust en beweging. Jij en je kindje. Bewust samen. Niets wat moet. Meebewegen op dat wat zich aandient. ​​​​​​​​

Voel je maar gedragen, zonder oordeel mag jij delen wat jou moederhart zo nodig heeft. Vol kracht in jouw moederlijke energie. Om met een gevuld  hart weer naar huis te keren.

a351c0b3-6a38-4fd9-ae3c-7b0d31a70d39.jpg

Tijden

Zaterdagochtend

27jan 16maart 18mei
13jul 21sept 9nov

09:15 - 11:00 uur   

 

Kosten

 

prijs per cirkel € 21,50,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier of via de online agenda

bottom of page