top of page

Yoga

Yoga is een manier om door middel van de adem en houdingen meer kracht en soepelheid in het lichaam te brengen en de geest meer te ontspannen. Tijdens de lessen zijn er zachte en vrije benadering van de houdingen om op een vloeiende wijze in elkaar over te gaan. De les bestaat uit een mooie mix van rustige en krachtige houdingen waarbij je vanuit de ‘flow’ continue van de ene yogahouding naar de volgende houding beweegt. Dit alles ondersteund door je ademhaling.De les geeft je inspanning maar ook ontspanning!

Uit je hoofd in je lijf!

Een heerlijk uur voor iedereen die even wil ontstressen en tijd aan zichzelf wil besteden. De les biedt fijne en toegankelijke yogahoudingen om je lichaam soepel te maken en je spieren te verlengen. Je hebt alle tijd om de houdingen uit te voeren. We starten de les met een ademhalingsmeditatie om je zenuwsysteem rust te geven, wat niet alleen in je yogahoudingen doorwerkt maar ook voor de rest van je week. De les wordt afgesloten met een ontspanning. Zo ga je compleet uitgerust en voldaan naar huis. Gun jezelf dit ene uur per week om rust te krijgen en te ontspannen

Voor wie is  yoga?
Voor iedereen die graag met zachtheid in beweging is. De lessen zijn fijn voor beginners en gevorderden. De les wordt rustig opgebouwd en uitgelegd en waar nodig aangepast voor jouw.

Yoga vormen:

Easy flow

Rustige benadering van de klassieke hatha yoga. Je hebt alle tijd om de houdingen uit te voeren.

Hatha yoga:

Hatha Yoga is een van de oudste yogastijlen waarbij de focus ligt op het in balans brengen van lichaam en geest. De ademhaling is een belangrijk thema. De houdingen werken zowel lichamelijk als emotioneel op het lichaam. Hatha Yoga word gekarakteriseerd door de beoefening van asana’s die stabiel en comfortabel zijn voor een bepaalde duur.

Yin Yoga:

Yin yoga is een meditatieve yogavorm die ruimte in het lichaam geeft in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot andere yogavormen, zijn bij Yin yoga de spieren geheel ontspannen.

Rooster:
Maandag 09:00 / 10:00 Morning flow

Maandag 20:30 / 21:30 Easyflow Yoga

Dinsdag 19:00 / 20:00 Yin Yoga

Dinsdag 20:30 / 21:30 Hatha yoga

Woensdag 09:15 / 10:15 Yin yoga 

Woensdag 20:30 / 21:30 Hatha yoga

Donderdag 19:30 / 20: 30 Yin Yang

Opzoek naar de activiteiten van De yurt? Kan dan op:

www.de-yurt.nl

DeYurt-069.jpg
DeYurt-004.jpg

Tijden

Zie hierboven en info!

Kosten

 

Strippenkaart: 10 lessen € 110,00,-

Strippenkaart: 20 lessen € 200,00,-

Losse les € 12,50,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

 

Aanmelden

 

Aanmelden via het

contactformulier of via de online agenda

bottom of page