top of page

Ik draag je dicht bij mijn hart

Dit kleine zakje is jouw huisje. Jouw plekje, onze veilige binding. Jij en ik samen. Onafscheidelijk. Je kijkt heerlijk rond. Hoort de fijne geluiden van de vogels en als het even teveel wordt leg je jouw hoofdje tegen mijn borst. De warmte van jouw wangetje tegen mijn borst is heerlijk. Je friemelt je neusje onder de doek en sluit langzaam je ogen. Even niets alleen jij en ik. Warm en zacht bij elkaar. Ik loop over van de liefde. Kleine kusjes op je blonde haren. Nu je een stukje groter ben je nog vaak te vinden dicht bij mama. Je guitige koppie wat me dan met een verliefde lach en grote blauwe ogen aankijkt. Dit kleine zakje, jouw huisje. Warm op mama’s buik waar je ooit groeide en waar je nu heerlijk kunt rusten. Ik draag je dicht bij me, dichtbij mijn hart!




43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page