top of page

Vervanging tijdens verlof

In tussentijd dat ik heerlijk geniet van mijn verlof en van de komst van ons kindje zullen de lessen gewoon doordraaien. De lessen worden met veel liefde overgenomen door Lotte Penning. Hieronder lees je een stukje over Lotte.


Aangenaam, mijn naam is Lotte Penning, 35 jaar en moeder van Morris (4 jaar) en Ize (3 jaar). In 2019 ontving ik mijn diploma als zwangerschapsyogadocent bij Yogacentrum Tilburg. Ik ken Roos via een andere yogadocentopleiding daar en ik heb heel veel zin om haar te vervangen tijdens haar eigen zwangerschap! Toen ik zelf zwanger was, heb ik ook zwangerschapsyoga gevolgd. Ik heb zelf nogal van mijn zwangerschappen genoten en ik ben twee keer thuis bevallen, zoals ik graag wilde. Mijn bevallingen verliepen vrij goed en vlot, dus ik heb geluk gehad en had goede begeleiding. De periode van zwangerschap, bevalling en het moederschap zijn enorm bijzonder en het waard om bij stil te staan. Zwangerschapsyoga helpt om contact te maken met je lichaam en je kindje, om te leren hoe je ademhaling jou kan ondersteunen en om het vertrouwen in jezelf en je bevalling te versterken.

Ik zie je graag vanaf 23 juni!


Namasté, Lotte149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page