top of page

Terug van verlof

mijn verlof zit er op. Volledig terug in de yurt, terug in mijn lichaam, rust in mijn geest. De afgelopen maanden waren verzachtend. Jezelf en je omgeving weer ervaren vanuit mijn eigen kern. Deze jaarwisseling besefte ik me heel bewust dat we de allereerste fase van het prille begin en de allerlaatste keer dat wij dit met z'n kleintje mee maken beëindigen. Ergens heel jammer want het heeft iets magisch dat bubbeltje en ergens ook weer heel fijn want ieder met kleine kindjes weet dat het gewoon ook heel hard werken is. We vinden ritme in het gezin en afgelopen week spraken we voor het eerst tegen elkaar uit dat er voor het eerst sinds jaren rust in huis is. De meiden zitten lekker in hun vel en vos doet het super. Papa en mama hebben deze vakantie bijna iedere dag tot 10 of soms 11 uur in bed gelegen. Wat een slaap! alsof we van jaren in moesten halen (was ook zo ;) ) Dat alles bij elkaar geeft kracht en motivatie voor een mooie start in de yurt. Ik kijk er weer naar uit om jullie te mogen ontmoeten, mijn lessen te mogen delen en jullie te ondersteunen in verzachting en rust. Een warm welkom in de yurt!20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page