top of page

Motherblessing: Een zegen voor de moeder.

En zo voelde het. Omring door liefdevolle vrouwen uit mijn omgeving was daar ruimte om te delen, te zijn, te huilen, te lachen en samen te eten. We maakte een prachtig kristallengrid om me bij staan in deze laatste fase en tijdens de bevalling. Zo nam ieder een steen mee met betekenis en prachtig woorden. Vandaag is de eerste dag dat ik er helemaal bewust bij stil kan staan want het was prachtig en overweldigend. Al die vrouwelijke support voor deze bijzondere fase. Nog een maal. Nog een maal afronden, nog eenmaal baren. Zo waardevol om te mogen ervaren dat er in zachtheid gedeeld kan worden en als zwangeren te mogen ontvangen. In woorden en in daden. Want wat ik vaak zie is dat de hevigheid, de pijn en de ongemakken van de bevalling worden gedeeld maar hoe anders zouden vrouwen in hun kracht staan als ze bij worden gestaan in wat het lichaam allemaal kan, hoe het werkt en dat het magisch is! vrouwelijke support vanaf ze zijlijn om kracht bij te staan. Dat is wat ik iedere vrouw wens. Een prachtige ervaring puur vanuit de vrouwelijke intuïtie!


Ik voel me gezegend en vereerd dat ik deze prachtige blessing heb mogen ontvangen en ga nu dan ook helemaal in mijn bubbel naar binnen om zo over een aantal dagen of weken ons vriendje te mogen onthalen.55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page