top of page

De intensiteit van 3 kindjes.Zien jullie deze liefdevolle en zachte foto?❤ Niets is minder waar :)


Zo appte ik vanmorgen mijn lieve vriendinnetje. Ik stort in! Een klein meisje gillend en rollend over de grond van woede, al 3 weken op een rij gemiddeld 3uur slaap door een klein wondertje die graag ieder uur bij mama drinkt en 2 oudere kindjes die het doorslapen nooit ondervonden hebben. Daarnaast een paar pittige dagen achter de rug maakte even dat het emmertje vol zat.


Laten we eerlijk zijn het moederschap van 3 kleintjes kan soms best intens zijn. Zo heeft de middelste van het stel al weken lang meer maal daags flinke woedeaanvallen. Soms van minuten, soms van uren. Waarom? De ene keer is het stukje banaan te klein, de andere keer moet ze een shirt aan. Laten we het er op houden dat de kleine meisjes intense belevers zijn. Gevoelig voor de omgeving, gevoelig voor verandering in combinatie met emoties die alle kanten op kunnen fladderen.


Gelukkig stond die lieve vriendin binnen no time op te stoep voor een kopje koffie en een lunch en werden de oudste 2 opgehaald.


Na een fijn gesprek en heerlijke lunch leek de rust wedergekeerd. Nog vlug even een boodschap doen en dan lekker niets meer. Zo in de winkel aangekomen braken de krampjes uit, zette Flo het op een immens gekrijs en kon ik niets anders dan vlug het hoog nodige pakken en de auto in om de kleine tot rust te sussen aan de borst. Aangezien ze al even schreeuwde leek er een melkexplosie te ontploffen en zat alles onder.


Eerlijk gezegd kon ik niets anders dan heel hard lachen. Achja morgen weer een nieuwe dag! Ook dit hoort er bij..

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page