top of page

Met een gerust hart voorbereiden op de komst van je kleintje.

De zwangerschap is een speciale periode in het leven van jou en je partner. Na ongeveer 9 maanden zwangerschap kondigt jullie kindje zich aan, de bevalling gaat beginnen. Waarschijnlijk kijk je daar nieuwsgierig, maar misschien ook wel een beetje gespannen naar uit en wie weet je partner ook. Om je goed voor te bereiden op de bevalling kunnen jullie daarom samen de partnerworkshop volgen.

Bevallen doe je samen! Het bevalproces kan vragen oproepen bij de partner. Wat wordt er van mij verwacht? Wat is mijn rol tijdens de bevalling?  Hoe beter je partner voorbereid is, hoe meer vertrouwen je partner heeft in zichzelf en de bevalling, waardoor hij jou beter kan steunen. Je voelt je daardoor gesteund, veilig en dit helpt ook weer om je makkelijker te ontspannen. 

In de workshop geef ik veel praktische informatie en we kijken naar houdingen die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling! Een goede voorbereiding geeft rust en vertrouwen voor jullie allebei.

​De partnerworkshop bestaat uit:
Een 2,5 uur durende workshop samen met je partner. Praktische oefeningen, tips die je goed toe kunt passen bij de bevalling en oefeningen om de pijn te verlichten. Voor de vrouw is het een ontspannende workshop. Voor de partner heel praktisch zodat je weet wat je te wachten staat en wat je kan doen tijdens de bevalling. We sluiten de workshop af met een mooie ervaringsoefening. 

Nuchter en praktisch, zodat jij en je (geboorte)partner vol vertrouwen een liefdevolle bevalling in gaan.

Je kunt je aanmelden voor de eendaagse bevalcursus wanneer jullie daar zelf behoefte aan hebben. Wanneer boek je de cursus nou? De meesten mensen boeken de zwangerschapscursus na de 30 weken. De cursus is tot aan de uitgerekende datum te boeken, maar als je je zorgen maakt over de bevalling is het aan te raden eerder met de cursus te beginnen. 

De partnerworkshop wordt om de  6 tot 8 weken gegeven en is voor iedereen toegankelijk.

Het is handig om een yoga bal te hebben. Deze gebruiken we tijdens de workshop. De bal is ook zeer bruikbaar voor, tijdens en na de bevalling.  

Heb je zelf een zwangerschapsyoga bal dan kun je deze meenemen.

Je kunt ook voor € 10,00 de bal bij mij aanschaffen. Lenen bij een vriendin of een bekende is natuurlijk ook altijd een goede optie!

teunroos_edited_edited.jpg

Partnerworkshop

Wil je echt iets betekenen voor de bevallende vrouw,

weten wat je moet doen en fijne ondersteuning bieden?

Volg dan de partnerworkshop!

Jij kunt een prachtige waardevolle bijdrage leveren aan de geboorte van jouw kind. Zorg dat je goed bent voorbereid. Als partner heb jij een hele belangrijke rol bij de bevalling.


Je leert vertrouwen te hebben in de moeder, het bevalproces en gaat dat ook uitstralen. Dat geeft een boost aan de bevalling. Deze partnerworkshop geeft jullie dan ook alle handvatten ter ondersteuning tijdens de bevalling.

Tijden

Zondagochtend

19 mei 09:30 - 12:00uur

7 juli 09:30 - 12:00uur

1 sep 09:30 - 12:00uur

20 okt 09:30 - 12:00uur

15 dec  09:30 - 12:00uur

Kosten

 

Kosten: € 67,50,-

voor jullie samen. 

Prive bij jou thuis?

€ 154,50,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier.

bottom of page