Dit is Roos

Mijn naam is Roos Zwaans. Ik geniet van het leven en laat me inspireren door al het moois wat het te bieden heeft. Ik voel me gedreven wanneer ik werk aan persoonlijke groei. Ik bied graag een warme helpende hand en ben oprecht geïnteresseerd in dat wat jou gelukkig maakt.

Ik geloof er in hoe meer mensen vanuit hun hart leven, hoe mooier de wereld wordt. Als het gaat over bewustwording en tot de kern van jezelf komen begint het bij mij te bruisen. Het is dan ook mijn passie om mensen te begeleiden om in hun eigen kracht te komen staan.

Naast dat het leven en de mens mij enorm kan inspireren heb ik vier fantastische inspirerende geliefde thuis zitten. Mijn man Teun en mijn dochters Maan, Veer & Flo. De bevallingen van mijn dochters ervoer ik als oer krachtig en inspirerend. Prachtig om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest zijn. Een zwangerschap en de geboorte is dan ook een hele mooie en bijzondere periode in het leven van de moeder maar ook van de baby. Mijn wens is dat iedere vrouw dit zo mag ervaren en hier later met een fijn gevoel aan terug kan denken.

 

Hier werd het idee geboren. Mijn wens werd groter dan ooit te voren. Er ontstond een vonkje! De zwangere vrouw en het bijzondere proces van de zwangerschap en de bevalling trok mij enorm na de bevalling van mijn dochter. Nu ben ik dan ook met veel passie aan de slag als zwangerschapsyogadocent.

 

In de lessen zwangerschapsyoga die ik geef wordt er dan ook ruimte gegeven om op jezelf, de zwangerschap en op de baby te concentreren. Zodat jij als zwangere lekker kunt ontspannen en jezelf de rust en ruimte kunt geven om een mooie zwangerschap en bevalling tegemoet te gaan.

 

Ik ben benieuwd wie jij bent. Wie weet tot ziens.

 

Warme groet,

      Roos Zwaans

e57f441a-0e29-4115-a2bf-16c51fc77539.jpg