Mooie mensen, mooie woorden

Om een kleine indruk te geven staan hieronder diverse recensies

Linda

Zwangerschapsyoga bij Roos is meer dan alleen ontspannen. Ze leert je naast fijne yoga oefeningen ook zinvolle theorie. Roos kan goed uitleggen hoe je zo natuurlijk mogelijk kan bevallen, eigen regie behoud tijdens de zwangerschap en bevalling. Dat je dus niet altijd de protocollen van een arts hoeft te volgen, als dit voor jou niet prettig is (mits jij of je kindje niet in gevaar zijn).Roos heeft oog voor alle deelnemers van de cursus. Ze geeft de lessen op een liefdevolle manier, met respect voor iedereen. Hierdoor is er een veilige sfeer.Ik heb erg veel geleerd in de cursus en voel me samen met mijn vriend goed voorbereid op de komst van ons kleine meisje.Bedankt lieve Roos!

Sharin

Mijn ervaring bij Roos Zwaans is heel ontspannen verlopen. Ondanks dat mijn werk vermoeiend is tijdens de zwangerschap keek ik altijd uit naar woensdag avond. Bij Roos kom je tot rust en denk je even nergens anders aan dan alleen dat moment waar je dan bent. Echt een moment voor mijzelf en mijn kindje. Roos geeft ook duidelijk uitleg over de bevalling en alles wat daarbij komt kijken! Ik heb veel geleerd van Roos en neem dat zeker mee naar mijn bevalling. Ik zou andere aanstaande moeder zeker aanraden om een cursus te volgen bij Roos Zwaans. Bedankt!

Mandy

Door het volgen van de zwangerschapsyoga, had ik gedurende mijn drukke werkweek een moment om bewust met mijn zwangerschap bezig te zijn. Omdat je de lessen volgt met meer zwangere dames, kun je ervaringen uitwisselen. En door de flow reeksen werd ik rustig en kon ik na een werkdag goed ontspannen. Ik vond het heerlijk! Door de informatie die je krijgt van Roos, ben je beter voorbereid op de bevalling. Met name de ademhalingsoefeningen hebben mij  hierbij enorm geholpen! 
 

Naast de yoga heb ik ook de partnerworkshop gevolgd. Het is een fijne ochtend, waarin je partner leert hoe hij je bij kan staan tijdens de bevalling. Ook ontdek je zelf op deze manier wat je wel en niet prettig vind, zodat je je goed kunt voorbereiden. Deze ochtend heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik enkele zaken uit mijn geboorteplan heb aangepast. De workshop is wat mij betreft een aanrader!

Lisa

De zwangerschapsyoga van Roos kan ik zeer aanbevelen. De lessen waren voor mij echt een ontspan momentje in de week. De lessen hebben een goede opbouw. De ademhaling oefeningen, de yogaoefeningen en de meditatie/ontspanningsoefeningen gecombineerd met een paar minuten theorie heeft mij erg goed geholpen om mijn bevalling voor te bereiden. Het geeft inzichten die ik niet kreeg bij de verloskundige. Daarnaast heeft het mij geholpen om tijdens de bevalling te kunnen doen waar ik invloed op had en te kunnen accepteren waar ik geen invloed op had.

Ook de partnersles heeft mij ons veel gebracht. Mijn man en ik konden samen ervaren wat hij kon betekenen tijdens de bevalling en hoe je het beste om kan gaan met pijn. Deze cursus is zeker de moeite waard. Heb veel aan mijn man gehad en de tips die je krijgt van Roos tijdens de bevalling.

Ik heb een behoorlijk heftige bevalling gehad. Zelf heb ik deze niet als traumatiserend ervaren. Mede dankzij Yoga kan ik terug kijken op een mooie bevalling en heb ik volledig in mijn kracht gestaan.

Roos bedankt!

Chloe

Vanaf de 18 weken heb ik elke week de zwangerschapsyoga van Roos gevolgd. Voor mij was het elke week weer het moment waar ik tot rust kon komen en even mijn aandacht naar het kindje in mijn buik bracht.

Ook tijdens de bevalling heb ik gebruik gemaakt van de ademhalingstechnieken en vond ik mijn rust.

Roos is een ontzettend lief, sociaal en rustgevend persoon. Er komt zoveel goede energie van haar af en dat voel je op het moment dat je binnen komt.

Iris

Heel veel geleerd van de fijne lessen van Roos!

Een welkom gevoel vanaf

de aller eerste les.
Niet alleen de ademhalingsoefeningen maar ook alle praktische tips er omheen hebben me veel geleerd en me zekerheid gegeven richting de bevalling.
Dank je wel Roos!!

Amber

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Roos. Ze geeft op een prettige manier de lessen. Ze luistert naar je en geeft je adviezen en tips waar je echt wat aan hebt. Ook geeft ze naast de standaard tips ook echt andere tips zoals via diepe ademhaling naar jezelf keren en te ontspannen tijdens de weeën. Fijne sfeer, ik raad iedereen zeker aan om je zwangerschapscursus bij Roos te volgen!

Marije

De ademhalingstechnieken en de ontspanningsmogelijkheden hebben mij enorm geholpen. Ik kijk super positief terug op de bevalling! Dankjewel!

Kimberley

Hele fijne rustige sfeer waarbij Roos met tips en advies komt die blijven hangen voor wanneer je het nodig hebt. En leuke sociale interactie met andere mama’s to be. Dankjewel lieve Roos!

Simone

Ik heb de zwangerschapscursus / yoga van Roos Zwaans als zeer prettig ervaren. Vooral de afwisseling tussen ademhalingsoefeningen (ter voorbereiding op de weeën/bevalling), informatie over wat er allemaal bij komt kijken en de ontspanning heb ik als zeer prettig ervaren. Roos staat open voor vragen & feedback en geeft op een prettige manier les. Dankjewel voor deze mooie ervaring Roos!

Patricia

Zwangerschapsyoga:

Heb de cursus als zeer ontspannen ervaren, echt een momentje voor mij en de baby alleen. Ondanks dat ik voor mijn vorige zwangerschap al een (andere) yogacursus had gedaan, heb toch weer nieuwe dingen geleerd en ga ik met vertrouwen de bevalling tegemoet.  

 

Partnerworkshop:

Erg praktische workshop waarin partner ook een actieve rol speelt. Samen de verschillende houdingen oefenen geeft goed inzicht in wat je fijn vind en hoe je partner kan ondersteunen. Zeker iets van opgestoken en toepasbaar voor en tijdens de bevalling.

Ingrid

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje heb ik de zwangerschapscursus bij Roos gevolgd. Iedere week een heel fijn ontspannen moment om even stil te staan bij de zwangerschap en het wondertje in mijn buik.

Ondanks dat het mijn tweede zwangerschap was heb ik veel tips van haar gekregen en een andere kijk op dingen gekregen. 

De cursus is zeker voor iedere zwangere een aanrader om te volgen, bedankt Roos!’

www.rooszwaans.nl

Nieuwe markt 3C 5401 HB Uden 

  • facebook
  • instagram