top of page

Moeder & Kind cirkel

Moeder&kind cirkel voor jou en je kindje! Voor kindjes van 0 t/m 7 jaar.

Een moeder&kindcirkel is een zacht en liefdevol samenkomen van moeders met hun kindjes in een cirkel, waarin elke moeder helemaal mag zijn en liefde en steun mag ervaren. Je bent niet alleen als moeder. We ondersteunen elkaar in een warme sfeer. De nieuwe ik staat centraal. Jij bent veranderd. Jouw lichaam is veranderd en je leven is anders ingedeeld.

We dragen tijdens de cirkel samen het moederschap. Samen met de andere moeders en jouw kindje(s) dicht bij je mag je even helemaal landen. We creëren ruimte om tot rust te komen, uit je hoofd terug in je lijf, naar het voelen. Thuis komen, je hart te openen, contact te maken met je moederlijke wijsheid. Leren vertrouwen op je intuïtie en gevoel.

Een rustige bedding waarin iedere moeder zich gezien en gehoord voelt. Een magisch moment, een krachtig samen zijn. In deze veilige setting die we samen creëren mag je delen, jezelf zijn, ervaren, ondersteunen en gesteund worden.

Tijdens de moedercirkel starten we met een rustig binnenkomen, doen we oefeningen voor jou als mama. Maar je doet ook samen oefeningetjes waar je kindje actief in betrokken wordt om zo samen de band nog meer te versterken. Je kindje kan in de cirkel spelen met de andere kindjes terwijl jij met de andere mama’s het moederschap mag voelen en ervaren.

We delen en we verbinden. Liefdevol verbinding maken met de nieuwe jij. Samen liefdevol verbinden met je kindje. Een momentje van rust en beweging. Jij en je kindje. Bewust samen. Niets wat moet. Meebewegen op dat wat zich aandient. ​​​​​​​​

Voel je maar gedragen, zonder oordeel mag jij delen wat jou moederhart zo nodig heeft. Vol kracht in jouw moederlijke energie. Om met een gevuld  hart weer naar huis te keren.

a351c0b3-6a38-4fd9-ae3c-7b0d31a70d39.jpg

Tijden

Zaterdagochtend 20 mei

09:15 - 11:00 uur   

Zondagdagochtend 16 juli

09:15 - 11:00 uur 

​​

Kosten

 

prijs per cirkel € 17,50,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier of via de online agenda

bottom of page