62f1cb43-b643-484f-b61b-88320cf9b645.jpg

Mama & Baby Yoga

Yoga met je baby is de manier om liefdevol contact te maken met je lijf en de balans te vinden tussen jouw eigen behoeften en die van je baby.

 

Samen met je baby de cursus Mama en Baby Yoga doen is plezier voor twee.

Zes wekelijkse lessen voor na je bevalling

voor jou en je kindje

Mama & Baby Yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Er is een nieuwe wereld voor je opengegaan. Het moederschap! De lessen helpen bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteunen van lichamelijk herstel. 

Tijd voor jezelf en voor jouw kindje.

Tijdens de cursus doe je oefeningen voor jezelf om je lichaam langzaam weer te versterken. Maar je doet ook samen oefeningetjes waar je kindje actief in betrokken wordt

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen.. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit is fijn voor jonge moeders want door het tillen en het voeden kan dit gebied stijf aanvoelen. De focus ligt op je lijf op een rustige manier begeleiden en terug in conditie komen. Door het gebruik van je ademhaling zul je merken dat je de ontspanning kan vinden in de oefeningen.

​Je kindje is tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Naast fysieke houdingen om het lichaam sterk te maken, zorgt yoga na de zwangerschap tevens voor een momentje rust gedurende de week en versterken de oefeningen samen met de baby jullie band. Hoe fijn is dat?

 

we sluiten de les af met een eindontspanning. Na de les is er tijd voor thee en om ervaringen met andere moeders uit te wisselen. 

 

Mama & baby yoga is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet nodig. Je kunt starten met yoga na de zwangerschap / postnatale yoga vanaf 6 weken na de bevalling. Gebruik de eerste 6 weken om goed uit te rusten en zoveel mogelijk je lichaam te laten herstellen. Mee doen is mogelijk tot je kindje gaat kruipen. 

lessen starten januari 2020

0523df89-13f1-46c9-83a4-1ff40bec1bac.jpg

Tijden

 

Vrijdagochtend 

09:00 - 10:15uur

Kosten

 

Pakket:  6 lessen € 87,00,-

Locatie

 

Nieuwemarkt 3C

5401 HB Uden

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier.

www.rooszwaans.nl

Nieuwe markt 3C 5401 HB Uden 

  • facebook
  • instagram