62f1cb43-b643-484f-b61b-88320cf9b645.jpg

Mama & Baby Yoga

Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt is er veel veranderd en voor je is een nieuwe wereld opengegaan. Het moederschap!

Mama & Baby Yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Een cursus van vijf lessen voor na je bevalling voor jou en je kindje. De lessen helpen bij het vinden van rust en versterken het contact met jouw kindje. 

Yoga met je baby is de manier om liefdevol contact te maken met je lijf en de balans te vinden tussen jouw eigen behoeften en die van je baby. Samen met je baby de cursus Mama & Baby Yoga doen is plezier voor twee.

 

Tijd voor jezelf en voor jouw kindje.

Tijdens de cursus doe je oefeningen voor jezelf om je lichaam langzaam weer in beweging te brengen. Maar je doet ook samen oefeningetjes waar je kindje actief in betrokken wordt om zo samen de band nog meer te versterken.

Wat we gaan doen in de lessen is langzaam contact maken met het lichaam. De nieuwe Ik ervaren. Jij bent veranderd. Jouw lichaam is veranderd en je leven is anders ingedeeld.

 

Liefdevol verbinding maken met de nieuwe jij. Samen liefdevol verbinden met je kindje. Een momentje van rust en beweging. Jij en je kindje. Bewust samen. Niets wat moet. Meebewegen op dat wat zich aandient. ​​​​​​​​

Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit is fijn voor jonge moeders want door het tillen en het voeden kan dit gebied stijf aanvoelen. De focus ligt op je lijf op een rustige manier begeleiden en terug in conditie komen. Door het gebruik van je ademhaling zul je merken dat je de ontspanning kan vinden in de oefeningen.

​Je kindje is tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Naast fysieke houdingen om het lichaam sterk te maken, zorgt yoga na de zwangerschap tevens voor een momentje rust gedurende de week en versterken de oefeningen samen met de baby jullie band. Hoe fijn is dat?

 

we sluiten de les af met een eindontspanning. Na de les is er tijd voor thee en om ervaringen met andere moeders uit te wisselen. 

 

Mama & baby yoga is voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet nodig. Je kunt starten met yoga na de zwangerschap / postnatale yoga vanaf 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede. Gebruik de eerste 6 weken om goed uit te rusten en zoveel mogelijk je lichaam te laten herstellen. Mee doen is mogelijk tot je een leeftijd van ongeveer 9 maanden.

 

 

 

De lessen zijn in een reeks van 5 en worden gegeven in het voor en najaar. 

0523df89-13f1-46c9-83a4-1ff40bec1bac.jpg

Tijden

Zaterdagochtend

8okt t/m 5 nov 2022

25mrt t/m 22 apr 2023

09:15 - 10:15 uur    &

10:30 - 11:30

Kosten

 

Pakket: 5 lessen € 75,00,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

Aanmelden

 

Aanmelden via het contactformulier of via de online agenda