62f1cb43-b643-484f-b61b-88320cf9b645.jpg

Zwangerschapsyoga

Ontspanningsyoga tijdens de zwangerschap in Uden

Wil jij leren om op een positieve manier naar de bevalling te kijken, je angsten overwinnen en echt even aandacht besteden aan dat kleine kindje in jouw buik?

Dan ben je van harte welkom!

In een leuke groep zwangere vrouwen krijg je 75 minuten per week les.

Omdat je geen yoga ervaring nodig hebt zijn de lessen voor iedereen toegankelijk.

.

Ervaar jou zwangerschap op een ontspannen manier.

De cursus is een wekelijks bewust momentje voor jou en het kindje in je buik. Een moment van rust en een moment waar je naar uit kunt kijken. Het geeft je de mogelijkheid om op een rustige manier aandacht aan jezelf en je baby te schenken. Want bevallen gaat immers het meest gemakkelijk wanneer je fijn kan ontspannen. En wanneer ben je ontspannen? Juist. Als je vol van vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!

 

De zwangerschapsyoga is een moderne zwangerschapsyoga waarbij je lichamelijk en mentaal voorbereid wordt op de bevalling. De lessen zijn geïnspireerd op een stukje Yoga, Mindfulness en Hypnobirthing. Je krijgt de voordelen van deze prachtige en bekende methodes plus een hele fijne, ontspannen sfeer.  

Met behulp van fijne yogareeksen, lichaamsgerichte oefeningen, ademhaling, ontspannings en mindful meditatie technieken kom je tot rust en vergroot je je vitaliteit, vertrouwen en kennis van je veranderende lichaam. Je leert je aandacht steeds opnieuw naar je lichaam te richten. Dit zal je bij de bevalling, helpen rustig en gefocust te blijven en om te gaan met de pijn. Daarnaast helpen lichaamsgerichte oefeningen je soepel te blijven, je kind in een optimale positie te brengen en je bekkengebied te openen. Door het ervaren van verschillende houdingen zal je vertrouwen groeien. Daarnaast krijg je elke les nieuwe informatie rondom je zwangerschap en de bevalling . Tot slot maak je contact met de kleine baby in jouw buik!

 

Geef jezelf de ruimte om te genieten van deze momenten

en leer vanuit je eigen kracht bevallen!
Jij gaat een nieuw leven op de wereld zetten. Hoe bijzonder!

0523df89-13f1-46c9-83a4-1ff40bec1bac.jpg

www.rooszwaans.nl

Nieuwe markt 3C 5401 HB Uden 

  • facebook
  • instagram