Easy flow yoga

Easy Flow Yoga is een rustige yogastijl waarbij de houdingen op een vloeiende wijze in elkaar overgaan en waarbij de houdingen een wat zachtere en vrijere benadering hebben. De les bestaat uit een mooie mix van rustige en krachtige houdingen. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling. De les geeft je inspanning maar ook ontspanning.

Uit je hoofd in je lijf!

Een heerlijk uur voor iedereen die even wil ontstressen en tijd aan zichzelf wil besteden. De les biedt fijne en toegankelijke yogahoudingen om je lichaam soepel te maken en je spieren te verlengen. Je hebt alle tijd om de houdingen uit te voeren. We starten de les met een ademhalingsmeditatie om je zenuwsysteem rust te geven, wat niet alleen in je yogahoudingen doorwerkt maar ook voor de rest van je week. De les wordt afgesloten met een ontspanning. Zo ga je compleet uitgerust en voldaan naar huis. Gun jezelf dit ene uur per week om rust te krijgen en te ontspannen

Voor wie is easy flow yoga?
Voor iedereen die graag met zachtheid in beweging is. De lessen zijn fijn voor beginners en gevorderden. De les wordt rustig opgebouwd en uitgelegd en waar nodig aangepast voor jouw.

ROOS - YOGA (9 van 23).jpg

Tijden

Maandagavond

20:15 - 21:30uur

Kosten

 

Strippenkaart: 10 lessen € 120,00,-

1 les per week € 39,50,-

Losse les € 14,00,-

Locatie

 

Nieuwemarkt 3C

5401 HB Uden

Aanmelden

 

Aanmelden via het

contactformulier of via de online agenda