Hatha & Easy Flow Yoga

Hatha en Easy flow!
Yoga is een manier om door middel van de adem en houdingen meer kracht en soepelheid in het lichaam te brengen en de geest meer te ontspannen. Tijdens de lessen zijn er zachte en vrije benadering van de houdingen om op een vloeiende wijze in elkaar over te gaan. De les bestaat uit een mooie mix van rustige en krachtige houdingen waarbij je vanuit de ‘flow’ continue van de ene yogahouding naar de volgende houding beweegt. Dit alles ondersteund door je ademhaling.

De les geeft je inspanning maar ook ontspanning!

Uit je hoofd in je lijf!

Een heerlijk uur voor iedereen die even wil ontstressen en tijd aan zichzelf wil besteden. De les biedt fijne en toegankelijke yogahoudingen om je lichaam soepel te maken en je spieren te verlengen. Je hebt alle tijd om de houdingen uit te voeren. We starten de les met een ademhalingsmeditatie om je zenuwsysteem rust te geven, wat niet alleen in je yogahoudingen doorwerkt maar ook voor de rest van je week. De les wordt afgesloten met een ontspanning. Zo ga je compleet uitgerust en voldaan naar huis. Gun jezelf dit ene uur per week om rust te krijgen en te ontspannen

Voor wie is  yoga?
Voor iedereen die graag met zachtheid in beweging is. De lessen zijn fijn voor beginners en gevorderden. De les wordt rustig opgebouwd en uitgelegd en waar nodig aangepast voor jouw.

DeYurt-069.jpg
DeYurt-004.jpg

Tijden


Maandagavond

20:00 - 21:15uur Easy flow

Woensdagavond

20:15 - 21:30uur Hatha

Kosten

 

Strippenkaart: 10 lessen € 110,00,-

Strippenkaart: 20 lessen € 200,00,-

Losse les € 14,00,-

Locatie

 

De Yurt

Morschehoef 16 Erp

(6km van centrum Uden)

 

Aanmelden

 

Aanmelden via het

contactformulier of via de online agenda